luni, 31 octombrie 2022

Cine ești tu?

 Cine ești tu? Crin sau Ghiocel?  Ultimele 4 ore să te decizi.


Vreau să știi că au mai rămas  până când te mai poți înscrie la Workshopul de duminică, pe durata căruia te voi ajuta să aplici tehnici concrete de NLP ca să ai mai multă încredere în tine la job.

Dincolo de povestea personajelor noastre fictive, pe care le-ai cunoscut în ultimele 2 postari și care reprezintă de fapt doar felul în care alegi să abordezi situațiile, mai este vorba despre ceva foarte important!

Ce pierzi dacă rămâi "în banca ta" fără să ai curajul să ieși din pătrățica ta?

Pierzi TOT ce ar putea fi dincolo!

Și ce îți rămâne atunci?

Frustrarea că poți mai mult de atât, faptul că nimeni nu te apreciază oricât de mult îți dai silința, iar din acest cerc vicios e complicat să ieși.

Dar NU IMPOSIBIL!

Pentru că atunci când alegi să faci pasul către tine însăți, primești cu bucurie kitul pe care ți l-am pregătit și câștigi CURAJUL să spui care sunt valorile care te definesc.

Asta îți va da Încredere în Tine la Job și în toate ariile vieții tale.

Și vreau să știi că am ajuns în ultimele ore când poți alege.

Dacă ai decis că vrei să fii ca Dl. Crin, ai nevoie de un mindset potrivit pentru că nu poți deveni peste noapte ca el.


De aceea am pregătit un set de tehnici de NLP care să te ajute să deblochezi energia stocată pe care nu o folosești la adevărata ei capacitate ca să te propulseze pe o poziție de egalitate cu oamenii cu care lucrezi.

Nu există o pilulă magică ce te poate transforma peste noapte, însă există niște tehnici simple pe care le poți implementa ca tu să devii încrezătoare în tine, atât la job, dar și în interacțiunea zilnică cu oamenii din viața ta.

Înscrie-te chiar acum la Workshopul





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu