sâmbătă, 9 iulie 2022

Eliberarea anxietății cu ajutorul florilor

 

Te invit să participi zilnic, la workshop-ul gratuit “Eliberarea anxietății cu ajutorul florilor”.

 

Workshop-ul este susținut de Ioana , coach și designer florist.

 

Click aici pentru detalii și înscriere.

 

Misiunea Ioanei este să le ajute pe femeile care trec sau au trecut prin provocări sau care se simt copleșite de sarcinile de zi cu zi să regăsească echilibrul între viața profesională, viața de familie și timpul pentru ele.


În acest scop, Ioana îmbină tehnicile de consiliere și coaching cu dezvoltarea personală cu ajutorul florilor.


Prin simpla sarcină de a aranja câteva fire de floare, agitația și anxietatea sunt reduse considerabil și se experimentează o stare de calm, din care vin răspunsuri la provocările cu care te confrunți.


În cadrul workshop-ului Ioana îți va arăta cum te poți relaxa printr-o meditație cu energia florilor, apoi îți va dezvălui o tehnică simplă de reducere a anxietății.
Îți va prezenta beneficiile lucrului cu florile și îți va arăta cum să îți realizezi singură un aranjament floral și cum să îl folosești pentru a te susține.

 

Alte beneficii ale participării la workshop:

  • Descoperi floarea ta de suport și cum o poți folosi
  • Afli de ce sunt florile terapeutice și ce flori te ajută în reducerea anxietății
  • Primești un instrument practic și rapid de liniștire
Vezi care sunt pașii pentru a-ți crea propriul aranjament floral



Cursurile pentru Adolescenti organizate de Ateliere reprezinta o puternica experienta de cunoastere si autocunoastere! Ele se adreseaza adolescentilor care cauta sa descopere noi pasiuni, intr-un mod care sa ii ajute sa se dezvolte si, de ce nu, sa isi transforme hobby-ul intr-o meserie de viitor. 

viata fericita, este o viata plina de satisfactii si impliniri, care se reflecta in alegerile pe care le facem pentru viitorul nostru. Cursurile pentru Adolescenti organizate de Atelierele reprezinta busola de care ai nevoie pentru a te familiariza cu anumite domenii si care te va ajuta sa iti alegi directia profesionala inspre care sa te indrepti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu